De ervaringen van die u voorgingen

Wij hechten heel veel waarde aan de meningen van onze klanten. Hier kunnen wij onze dienstverlening op aanpassen en ervoor zorgen dat u steeds van de allerbeste service geniet.
Deel daarom ook vooral uw ervaring. Zelfs als er mindere punten zijn dan horen wij deze graag van u.

Waardering

5
80% Complete (danger)
30
4
80% Complete (danger)
7
3
80% Complete (danger)
1
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0


joke segeren
19-07-2019
Aardige man, duidelijk wat we konden verwachten. Liep met ons om de auto heen en gaf ons een uitleg. We hadden er een goed gevoel bij.
voordelen
nadelen :

Nathan
05-06-2019

voordelenGoede prijs
nadelen :Misverstand over de ophaal locatie

J. van Soest
10-04-2019

voordelenHet was mij opgevallen dat ik niet hoefde te wachten bij terugkomst. Ook bij aankomst werden wij direct op schiphol begroet door een zwaaiende net uitziende jongeman.
nadelen :

J. Barends
13-03-2019

voordelenprima prijs en goede service
nadelen :

B.Koenen
06-12-2018
aanrader
voordelensnel en service gericht
nadelen :geen

bosman
06-12-2018
aanrader
voordelenzeer tevreden over de service, waren op tijd en aardige mensen
nadelen :geen

chyntia kok
11-07-2018
ga de volgende keer weer bij hun boeken
voordelenis goed bevallen
nadelen :

milco van ginderen
30-06-2018
goed
voordelenaardige lui goed geregeld
nadelen :bij terugkomst duurde iets langer

kim van der haag
13-06-2018
tot de volgende keer
voordelenheb een goede ervaring gehad
nadelen :

maria
13-06-2018
volgende keer weer
voordelenwas goed mensen aardig, auto was schoon
nadelen :

karel
30-05-2018
goed
voordelenaardige mensen waren vlot met ophalen en terug brengen van auto
nadelen :

Kaya M
07-02-2018
tot de volgende keer gasten
voordelenscherpe jongens, op tijd alles goed geregeld
nadelen :

van haasteren
07-02-2018
volgende keer weer bij hun
voordelenwas gewoon goed, bedankt jongens
nadelen :geen

Sander G.
11-07-2017

voordelenPunctueel, Direct op Schiphol, prijs
nadelen :geen

E. Kersing
09-07-2017

voordelenSnelle service
nadelen :Kan mij niets bedenken

Uw mening is belangrijk voor ons.

Bij ValetParking-service staat service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Recenties zijn voor ons dan bij uitstek de mogelijkheid om onze dienstverlening te verbeteren.