Veelgestelde vragen

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een lijst samengesteld van alle veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, voelt u zich dan alstublieft vrij om contact met ons op te nemen.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week gemakkelijk en snel reserveren doormiddels het reserveringsformulier op onze website.

Op de homepagina voert u uw begindatum en tijd in vervolgens de einddatum en tijd en vervolgens controlleert u de beschikbaarheid.

Het formulier zal u vervolgens snel en eenvoudig door de stappen heenleiden. U bent in minder dan twee minuten gereed en verzekerd van uw parkeerplaats.

Onze tarieven zijn transparant. Geen verborgen kosten. Geen achteraf extra tarieven. Gewoon helder en duidelijk het tarief zoals u ook op onze tarievenpagina kunt vinden.
De tarievenpagina is direct gekoppeld met ons systeem. Hierdoor zijn de prijzen altijd actueel en bent u zeker dat u niet voor verassingen komt te staan.

Nee! Valetparkingservice heeft privacy hoog in het vaandel staan. Wij spelen de gegevens dan ook absoluut niet door aan derden.

Nee u bent niet verplicht uw kenteken in te voeren bij het maken van uw reservering. U maakt het ons echter wel gemakkelijker uw auto te herkennen bij aankomst.

Indien u uw kenteken nog niet weet en u wenst hem wel door te geven kunt u dit altijd doen telefonisch of per e-mail. In geval dat u komt met een andere auto dan diegene waarvoor u gereserveerd heeft verzoeken wij dit om misverstanden te voorkomen altijd vantevoren aan ons doorgeven. Dit kan zowel per telefoon als per e-mail.

 

Ja dat kan. Zowel via ons wijzigingsormulier als telefonisch of per e-mail.

Via onze website kunt u via de link onderaan op de pagina naar de wijzigingspagina gaan. Hier voert u uw e-mail adres in waarmee u uw reservering gemaakt heeft en het ticketnummer dat u ontvangen heeft.

Uiteraard kan het altijd zijn dat er onverhoopt wat tussen komt en om het annuleren van uw reservering doen wij niet moeilijk. Er zijn dan mits u dat minimaal 24 uur vantevoren doet ook geen kosten aan verbonden.

Minimaal 24 uur van tevoren. In verband met onze planning en personeelsbezetting verzoeken wij u dan ook vriendelijk als u uw reservering wenst te annuleren dit tijdig door te geven.

Uw mening is belangrijk voor ons.

Bij ValetParking-service staat service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Recenties zijn voor ons dan bij uitstek de mogelijkheid om onze dienstverlening te verbeteren.