Wat is valetparkeren?

Valetparkeren


Valetparkeren is de laatste tijd steeds populairder aan het worden en dat is niet zonder reden. Maar wat is valetparkeren precies?

Valetparkeren is direct naar de vertrekhal rijden van de luchthaven alwaar wij u staan op te wachten en uw auto van u over te nemen en weer op dezelfde of afgesproken plek weer te overhandigen bij terugkomst. En de verdere afhandeling nemen wij van u over.

Omdat tijd kostbaar is, is dit de ideale oplossing voor de zakelijke reiziger. Maar ook als u niet zakelijk reist is dit ideeaal. Want met valetparkeren bespaart u niet alleen tijd maar u bespaart uzelf ook nog eens de stress van het zoeken van de veilige en juiste parkeerplaats en u hoeft niet te zoeken naar de locatie van het parkeerbedrijf. Want dit wordt voor u geregeld.

Het is simpel


 

U rijdt op de dag van vertrek met uw auto naar de vertrekhal van het vliegveld. Wij informeren u via de bevestigings e-mail waar wij u staan op te wachten.

Samen met u zullen wij een paar basis formaliteiten doornemen. Zoals de kilometerstand noteren, controleren wij samen met u de auto op schade. En rijden wij direct uw auto naar onze beveiligde parkeerlocatie.

Wanneer u terugkomt en geland bent en u uw bagage heeft ontvangen belt u ons op het bij afgifte van uw auto doorgegeven nummer. En wij komen u dan zo snel mogelijk met uw auto naar de afgesproken locatie om u uw auto te overhandigen zodat u uw reis kunt vervolgen. Uiteraard controleren wij samen de auto nogmaals op schade en de kilometerstand.

Waarom valetparking-service de beste keus is

De klant staat bij ons centraal. Wij zetten ons dan ook dag en nacht in om u als klant de beste beleving te bieden. Ons streven is om het u zo makkelijk mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat u zonder zorgen op reis kunt en er zeker van kunt zijn dat uw auto veilig staat.

Gratis wijzigen en annuleren, bij ValetParkingservice begrijpen wij dat er altijd iets kan veranderen. Wij doen dan ook niet moeilijk in het geval dat u iets wenst te wijzigen.

Zie onze algemene voorwaarden, wij verbinden hier dan ook geen extra kosten aan.

Privacy staat bij Valetparking-service hoog in het vaandel. U zal via ons geen reclame van derden ontvangen. Wij spelen uw gegevens niet door en onze database is alleen voor ons toegankelijk.

Uw mening is belangrijk voor ons.

Bij ValetParking-service staat service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Recenties zijn voor ons dan bij uitstek de mogelijkheid om onze dienstverlening te verbeteren.